„A mobil várhat?!” – gyermekrajz-pályázat

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága – az ORFK – Országos Baleset-megelőzési Bizottság kiírása alapján – gyermekrajz-pályázatot hirdet

„A mobil várhat?!”

címen, három kategóriában: óvodások (3-6 éves), valamint alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók részére. A rajzoknak kiemelten a mobiltelefon és kiegészítőinek (pl. fejhallgató) biztonságos, szabályos használatát kell a közlekedésben bemutatnia.

Az alkotások mérete kizárólag A/4 vagy A/3 méret lehet.

Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz.

A pályamunkákat a területileg illetékes Rendőrkapitányságok Balesetmegelőzési Bizottságaihoz az alkotó adatainak (név, életkor, lakcím, iskolája) feltüntetésével kell eljuttatni.

A beküldési határidő: 2019. április 18.

A Rendőrkapitányságok a legjobb alkotásokat megküldik a második fordulóra Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottsághoz, ahonnan kategóriánként 6-6 pályaművet továbbítanak az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsághoz.

A második fordulóban a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a szakmai zsűri által kiválasztott 3-3 legjobb pályamű alkotóit tárgyjutalomban részesíti.

Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakmai zsűrije által kiválasztott legjobb pályaművek alkotóinak díjátadó ünnepségéről (időpontról és helyszínről) később küldünk értesítést.
Amennyiben megyénkből lesz nyertes pályamű, arról a pályázó iskolája felé élünk értesítéssel, s a díjátadóra történő utazást a megyei balesetmegelőzési bizottság szervezi és bonyolítja le.

1. díj: kategóriánként 1-1 táblagép, 2.-6. díj: kategóriánként tárgyjutalom.

A pályaműveket nem őrizzük meg, és nem küldjük vissza.

Részletes Pályázati kiírás letölthető, PDF formátumban.