JÓ ESÉLY VAN A VÁLASZTÓKERÜLET LEGINKÁBB FELÚJÍTÁSRA SZORULÓ ÚTJAINAK MEGÚJULÁSÁRA

Lezsák Sándor, Bács-Kiskun megye 4. választókerület országgyűlési képviselője nemrégiben Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkárral közösen járta be a választókerület leginkább felújításra szoruló közútjait. A korszerű úthálózat a települések fejlődésének előmozdításán túl a közlekedésbiztonságot is szolgálja.
A képviselői fogadóórákon felmerült választópolgári jelzések, illetve a települések polgármestereinek kezdeményezései alapján, Magyarország Kormányának több szereplőjével való konzultációt követően jó esély mutatkozik arra, hogy a következő esztendőkben teljesen megújulhat a kiskunmajsai kistérség környezetében:

– a Szank-Kiskunmajsa út közötti 5404 jelű út,
– a Móricgát-Jászszentlászló közötti 5407 jelű út
– a Tázlár-Kiskunmajsa közötti 5405 jelű út
– a Kiskunmajsa-Kömpöc-M5 autópálya közötti 5411 jelű út
– a Kiskunmajsa-Csólyospálos közötti 5405 jelű út
– a Kiskunmajsa-Gárgyán közötti 5409 jelű út

Lezsák Sándor országgyűlési képviselő Magyarország Kormányával együttműködésben mindent megtesz annak érdekében, hogy a választókerület közlekedési infrastruktúrája a 21. századi követelmények szerint mielőbb a legkorszerűbb lehessen.
A felújításra szoruló közutak mennyisége miatt egy-egy út megújulása hosszabb időt is igénybe vehet, azonban a következő esztendőkben jó esély mutatkozik arra, hogy választókerületünk azon közútjai, amelyeknél leginkább indokolt a burkolatcsere, teljes egészükben megújulhatnak.

Forrás: